7/11/09

Hem actuat a l’auditori de Barcelona


Diumenge dia 1 de novembre vàrem participar en l'acte de celebració dels 20 anys del projecte Aura, a l'auditori de Barcelona.
Vàrem arribar a l'auditori a les 5 de la tarda, entràrem per la porta d'artistes deprés d'identificar-nos, una formalitat a la que no estem acostumats, ens acompanyaren a zona de camerinos i ens instal·làrem en el que ens havien adjudicat. A les 5:2o h. vàrem fer les proves de so que duraren uns 20 minuts a continuació vàrem gaudir d'una estona de merescut descans. 5 minuts abans de 2/4 de 8, hora en que començava l'acte ens vingueren a buscar per a estar entre bambolines, fins que ens toqués.
L'espera abans de l'actuació es va fer llarga: Parlaments, l'actuació de Psicoart i per fi ens tocava a nosaltres "Els Cracs d'Andi", Raquel Sans, que fou la presentadora de l'acte, en presenta al públic i comencàrem l'actuació, vàrem interpretar dues peces del nostre ampli repertori, Amor que tens ma vida un anònim del s. XVI i Maria Caipirinha de Carlinhos Braun que fou corejada pel públic entusiasmat.
Ah! en el mateix acte actuaren: Psicoart, Falsterbo Marí, Joan manual Serrat, el grup Marujita, Manu Guix i Monica Green.