31/1/10

De Nou a l'Auditori de BCN

Hem tornat a actuar a l'Auditori, el dia 3 de desembre, dia de les persones amb discapacitats. Aquest cop hem participat a l'acte institucional programat pel departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Hem participat en el acte conjuntament amb el grup Transit-Art que presentaren un treball rítmic de dansa contemporània i Els ganyotes del club Vaixell que portaren a escena un recull de temes de diferents dècades.
Nosaltres, Els Cracs d'Andi interpretarem: "Imagine" de Jhon Lennon, era el primer cop que la tocavem en públic i estavem superemocionats, per la peça, el lloc i el públic; també varem tocar "Un moment en el temps", popularitzada per la Whitney Houston, "Mais que nada" de Sergio Mendes i la nostra preferida "Boig per a tu" de Sau.
El públic ens va aplaudir molt, moltíssim, i, un cop a fora, moltes persones es varen acostar a felicitar-nos.
Va ser SUUUUUUPER.

1 comentari:

El Trencadís ha dit...

Hola somos de un taller ocupacional de Montmeló, de El Trencadís. Nosotros fuimos a veros cuando tocasteis en Granollers con el esplai, nos gusto mucho vuestra musica y como tocabais. Nos gustó mucho como tocava la chica que llevava la guitarra y cantava, y el chico que cantava, y todos. Nos gustó mucho vuestro concierto. Nosotros tenemos un blog y nos hemos hecho seguidores de vuestro blog, y alomejor un dia volvemos a veros.

Hasta la vista!