6/9/09

Concert a la Festa Major de Sabadell


El dia 5 de setembre, hem fet un concert dintre dels actes de la Festa Major de Sabadell. Hem actuat en l'escenari de la Rambla a les 8 del vespre.

Hem tocat 12 peces, El rock dels Cracs, que acostumem a fer-la de presentació del grup, Un moment en el temps, popularitzada per la Withney Houston, Las manos del mundo, de Andi y Lucas, Don't worry be happy, L'aubada de Bossost i el vall pla d'Es Canejan dues peces populars araneses, Com Goses, del grup Mesclat, una canço que canta la diversitat, Mais que Nada de Sergio Mendes, El patatuf, la patum i el rei de França, una barreja catalana a l'estil de l'Electrica Dharma, o això voldríem, We will rock you de Queen, Maria Caipirinha de Carlinhos Braun, El vall del Rogle que la Sònia va ballar amb el públic i Boig per a tu. A l'acabar el concert ja ens faltava una mica de bufera, però hem aguantat molt bé.
El concert ha estat un gran èxit, unes 300 persones ens han estat escoltant, a més de totes les que passaven pels laterals i s'aturaven una estona per a sentir-nos. Ens han aplaudit molt al final de cada peça i a l'acabar el concert.
Genial!