18/11/12

Concert Solidari: Pep Sala & Els Cracs d'Andi


Ahir a la nit varem compartir escenari amb en Pep Sala. Sense paraules! Us expliquem com va anar tot

A les sis de la tarda hem arribat a l'auditori d'Unnim de Sabadell on es feia el concert. En Pep ja hi era i estava assajant. Quan va acabar les proves de so, varem pujar a l'escenari nosaltres a assajar amb ell, les tres peces que tocariem conjuntament. la Perestroika, que varen fer a quatre mans la Laia i el Pep, Percentatges, que la hem preparada especialment per aquest concert i boig per a tu, que ja fa molts anys que la tenim incorporada al nostre repertori.

Cap a 3/4 de 8 hem acabat les proves de so i ens hem anat a fer un berenar típic català al Rubions, que per cert ens han tractat molt bé, com podeu imaginar vàrem menjar pa amb tomàquet i embotits variats, una beguda i cafè per qui en volgués. I "santornemi", cap a l'auditori.

Allà a les 9 i 10 minuts començàvem, primer de tot el Pep ens va presentar. Varem tocar tots sols sis peces de les que versionem: Amor que tens ma vida, Qualsevol nit pot sortir el sol, Una barreja de populars catalanes, Maria Caipirinha, El rock de Grees i Mensajes de l'aigua.

Aquí varem donar pas al Pep, que va estar tocant i fent bromes (el Pep és molt bromista) durant més d'una hora i quart, diferents peces de Sau, ja que el seu concert estava emmarcat dintre de la gira que està fent "25 anys de Sau". I, quan faltaven tres peces per acabar, va sortir un moment de l'escenari i tothom va cridar -un altre, un altre- I, a l’entrar, va dir que en faria alguna més però que necessitava primer l’ajuda de la Laia. I la Laia, molt nerviosa, va tocar amb ell la Perestroika, a 4 mans, en Pep va dir que era encara més difícil perquè ho feien -a 20 dits. Desprès hem pujat la resta de la colla, i hem tocat amb ell "Percentatges" i per acabar el "Boig per a tu".
 
I desprès gairebé no recordem que va passar, la gent ens deia que molt bé, que els havia agradat molt, que s'havien emocionat tant...

Varem baixar als vestuaris i allà varem estar una estona amb el Pep i finalment cansats i molt emocionats ens en varem anar cap a casa.

Un somni fet realitat.