29/3/09

Moltes notícies

Hem estat molt de temps sense explicar-vos res. És que anem molt enfeinats, 4 de nosaltres vivim sols des de fa un any i mig i això dóna molta feina: anar a comprar, fer el menjar, recollir la cuina, endreçar...
Bé, per però deixem-nos d'excuses i intentarem fer-vos cinc centims de tot el que hem fet com a Cracs durant aquest temps.
Hem seguit en la tónica d'actuar un o dos cops al més, us podríem fer el llistat de totes les actuación que hem fet però ens quedarem amb les més especials.
El dia 25 d'octubre vàrem actuar dos cops, al mati, al parc de la Ciutadella, en una trobada de Caja Navarra i a la tarda a Vilanova i la Geltrú en la festa "Per a una Societat Inclusiva".
El dia 5 de desembre, vàrem actuar davant de més de 600 prsones, en el sopar inaugural de la trobada de famílies de persones amb la síndrome de Down de tota Espanya, que al 2008 es va realitzar a Lleida.
El dia 1 de febrer del 2009, vàrem actuar, tot i la pluja, a la festa "Per a una Llei d'Educació Inclusiva", a la Pl. Universitat de Barcelona.
Finalment ahir dia 28 de març, hem actuat en l'acte de celebració del Vè aniversari de la creació de Down Catalunya, posant música ambient en el refrigeri.
Ah, i una darrera informació, avui dia 29 de març, tenim un altre concert, participem en la festa de l'associació Frater, de Sabadell

Cap comentari: